Tuesday, October 13, 2009

Gambar Sekitar Karnival Bolasepak 9 Sebelah ALUMNI SISTATeam A Batch 9296 - Seri Rambai FC siap sedia untuk beraksi di padang yang penuh bersejarah. Berdiri dari kiri ; Hishamuddin Ayob, Syidul, Bokhari, Azhar, Saiful Jaafar, Fuaad Rahim dan Mustafid. Duduk dari kiri; Khairul Fuad, Roshahfazrin dan Zaki Rashid.


Semua pasukan berkumpul untuk dengar taklimat dari penganjur.Lawan sesama batch - Seri Rambai FC vs Budak Izzuddin 96.

Pengurus Pasukan Seri Rambai FC, Cikgu Shukri Adam.

Bincang strategi...
Wanchang dan Muammar mempamerkan ketangkasan masing-masing...
5 comments:

 1. wah dah semakin terisi blog kita nih... jgn lupa tambah lagi gambar2 masa piala alumni

  ReplyDelete
 2. Bro

  Takkan 3 keping gambar shj. :-)

  Lukman

  ReplyDelete
 3. Duan & Bro. Lukman : Gambar dari jurukamera belum terima. Akan diupload dalam masa terdekat InsyaAllah. Nanti datang jenguk balik yea.

  ReplyDelete
 4. ok.. masalahnya blog tukang gambar pun xterisi lagi.. hi hi
  jgn lupa klik laman Soutul Faizin FC.. semakin hari semakin berkembang dengan penyertaan peminat.. ha ha ha
  insyaallah kalo ade lagi perlawanan bola SFfc akan hantar team... team nasyid setiap generasi pasti dibarisi pemain bola sepak sekolah.. pasti ada saingan..
  http://soutulfaizin.ning.com

  ReplyDelete
 5. Gambar posing dasattt ... tapi manager Ser Rambai tu memang tabik laa. Kalau masuk Mangga tu gerenti dengan lori posmen hantar surat nak berkenalan ...

  ReplyDelete

Ahlan Wasahlan ~ Blog Budak-Budak Izzuddin 92-96

Assalamua'laikum w.b.t.

Ahlan Wasahlan ke Blog Budak-Budak SIS 92-96.

Alhamdulillah ALUMNI SIS 92-96 mengorak langkah baru dengan mewujudkan Blog untuk dikongsi bersama rakan-rakan ALUMNI SIS 92-96. Ia merupakan satu lagi usaha untuk mempelbagaikan saluran komunikasi ALUMNI SIS 92-96. So, harap-harap ianya dapat dimanfaatkan sebaik mungkin untuk kebaikan kita bersama.

Antara tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk menyalurkan maklumat mengenai aktiviti -aktiviti yang dilaksanakan oleh ALUMNI SIS 92-96 dan juga ALUMNI SISTA dari semasa ke semasa.

Kita amat mengalu-alukan rakan-rakan ALUMNI SIS 92-96 untuk menghantar apa sahaja kisah/coretan untuk dikongsikan di blog ini. Hantarkan artikel atau maklumat ke abihayyan[at]gmail[dot]com.

Sebarang cadangan dan maklumbalas untuk penambahbaikan berkaitan dengan blog ini juga boleh dikemukakan ke abihayyan [at] gmail [dot] com.

Sekian, terima kasih.

ALUMNI SIS 92-96
Apai
040/92